Milyen funkciókat érsz el az alkalmazásban

Áttekintő

Pénzügyi helyzet

Teljes képet kapsz az aktuálisan rendelkezésedre álló pénzedről. Láthatod, hogy mennyi pénz szükséges a családodnak egy hónapra, valamint azt is, hogy hány hónapra elegendő tartalékod van.

Tervteljesítés

Amennyiben megtervezted bevételeidet és kiadásaidat előre, akkor megmutatjuk, hogy a pénzügyi terved teljesítése hol tart.

Bevételek-Kiadások összetétele

Havi bontásban láthatód, hogy az elmúlt időszakban mennyi bevételed és kiadásod volt.

Bankszámla egyenlegek

Amennyiben bekötötted bankszámláidat, egyben megmutatjuk neked, hogy a bankszámláidon mennyi pénz van összesen.

Esedékes és Késedelmes tételek

Megmutatjuk, hogy mely pénzügyi tétel fizetési esedékessége várható a következő időszakban, illetve azt is mutatjuk, melyek vannak késedelemben

Bevételek és Kiadások megoszlása

Megmutatjuk, hogy a bevételeid és kiadásid milyen kategóriákból tevődnek össze. Így látható az is, hogy mire költesz legtöbbet egy hónapban.

Cashflow naptár

A naptárban könnyen áttekintheted, hogy áll a pénzügyi pozíciód az adott napon, valamint láthatod, hogy melyik nap mennyi bevételed és kiadásod van, illetve hogy az adott napon milyen további bevételek és kiadások várhatóak még.

A cashflow naptárban az egyes jövőbeli tételek napok közti mozgatásával egyszerűen és könnyedén ütemezheted, hogy mit mikor szeretnél kifizetni.

Bevétel-Kiadás

Bevételeidet és kiadásaidat kategóriákba tudod sorolni, sőt amit lehet mi is besorolunk neked, így könnyen áttekintheted, hogy melyik hónapban mire mennyit költöttél, valamint mi várható még az adott hónapban.

Tervezés

Tervezd meg bevételeidet és kiadásaidat, mi pedig megmutatjuk, hol tartasz annak teljesítésével.

Ha nem tudsz előre tervezni, már az is előrelépés, ha minden hónapban felosztod bevételeid aszerint, hogy mire fogod költeni. Ne felejts el megtakarításokat is tervezni.

Bank

Legyen bármennyi bankszámla, megtakarítási számla, hitelkártya számla a családban, a Finistic alkalmazásban mindezt egy felületen mutatjuk meg, ahol egyben látszanak a tranzakciók és az egyenlegek.

A bankszámla adatok szinkronizálásához bankszamlakivonat.hu regisztráció és kapcsolat szükséges. Jelenleg az alábbi bankokkal állunk kapcsolatban.